כך חוקרים תיק רצח

הסרט המלא באשר לראיות שלא נחקרו עד תום, שלא לאמר אף הושתקו והוסתרו מעיניי ביהמ"ש, אפילו בהליך המשפט החוזר לרומן זדורוב, שהורשע (למאסר עולם) ברצח תאיר ראדה ז"ל וזוכה לאחר 17 שנים בכלא.
בסרט הזה, כל הפרטים באשר לחקר הראיות הרבות כל כך בתיק ובמיוחד אותן ראיות מזכות שהוסתרו מעיני השופטים במשפט החוזר.

הסרטון הבא מציג דוגמאות בולטות ששודרו בטלוויזיה (בעבר) בשני תיקים מהגדולים והמורכבים שידעה המדינה, בהם מעורב המומחה דורון בלדינגר. תיק הרצח של הרב משה טלבי ז"ל ברבבה ותיק הרצח של הילדה תאיר ראדה ז"ל בבית הספר "נופי גולן" שבקצרין, פרשה כואבת ומורכבת הידועה גם כ"פרשת זדורוב".

מאמרים נוספים

תחומי מומחיות

תמונת פנים המשמשת לזיהוי חשוד

באמצעות טכנולוגיות מתקדמות להשוואת צילומים אל מול קובצי תיעוד של זירות עבירה, ניתן לבצע ניתוח של פני חשודים ופרטים נוספים.
מטרת בדיקות ההשוואה לזיהוי חשודים, היא לצורך השלמת התמונה והגעה למסקנה מדויקת לגבי זהות החשוד.
פעולות השוואה לזיהוי חשוד, הן קריטיות בתיקים פליליים במיוחד, כאשר יש בהן על מנת לשמש לביסוס האשמות כתב האישום מחד, או על מנת לשמש לזיכוי נאשם מהאישומים שנגדו, מנגד.

להמשך קריאה »
דין בוזגלו כדין קצב
מאמרים

דין בוזגלו כדין קצב

24/05/2011

בעקבות פסיקת בג"צ האחרונה, בעניינו של משה קצב ודחיית ביצוע גזר הדין עד לערעור בעליון, נשאלת השאלה האם לא נכון לטבוע כי דין בוזגלו יהיה זהה לדין קצב, בהתאמה ל"דין ידלין כדין בוזגלו".

להמשך קריאה »