חילוץ הקלטות מסלולר ומרשת האינטרנט

כיום, רבות מההקלטות מבוצעות דווקא תוך שימוש במכשירי סלולאר הזמינים לכל ומתעדים הכל. מידע רב של צילומים והקלטות מועלה ע"י המשתמשים השונים והוא זמין ברשתות החברתיות ובאינטרנט. לכן, פעולות חילוץ הקלטות מסלולר ומרשת האינטרנט, הפכו כה חשובות ונפוצות.

לעיתים מדובר במידע רב ערך לשם פענוח זירות עבירה או לשם הוכחת טענות משפטיות אשר מעלים הצדדים להליך משפטי, ע"י חומרי ראיות מוקלטות ו/או מצולמות הקיימות בזיכרון הטלפון הפרטי שלהם. אם ע"י הגשת הקלטות שיחות ו/או פגישות פרונטליות שהקליטו ואם ע"י צילומים וסרטונים השמורים על מכשיר הטלפון שלהם והם רוצים להביא קבצים אלה כראיות להוכחת טענותיהם.
ניתן לבצע חילוץ של הראיות המוקלטות ולגבות אותן בצורה מסודרת על מנת שיוגשו כראיות בהליך המשפטי, גם אם הן שמורות בטלפון הסלולרי מסוג אנדרואיד ו/או אייפון וגם אם נשמרו וגובו במרשתת בצורות שונות.
חשוב רק להקפיד במצבים אלה, כי הגיבוי מבוצע כהלכה ואותנטיות הראיות נשמרת.

ברשותנו היכולת לחלץ מידע זה וכמו כן לגבות ולתעד אותו בצורה ראויה ואמינה מבחינת קבילותו המשפטית לשמש כראייה בביהמ"ש ו/או לצורך קידום חקירות משטרה.
במקרים שזה נדרש, ברשותנו היכולות והציוד המתאים לצורך ביצוע השבחת ראיות ושיפורי איכות, אם מבחינת שיפור השמע וסינון רעשים בהקלטות שמע ואם בשיפור איכות התמונה בראיות מצולמות וסרטוני וידאו.

דורון בלדינגר מומחה לראיות דיגיטליות והנגשתן בהליך המשפטי.
מעל 20 שנות ניסיון.
עד מומחה בבתי המשפט.
לייעוץ טלפוני ראשוני ללא התחייבות התקשרו: 054-421-2424, או שלחו הודעת whatsapp נשמח לשמוע מכם.

מאמרים נוספים

הקלטת שיחות בטלפון הסלולרי - מדריך קצר
מאמרים

הקלטת שיחות בטלפון הסלולרי – מדריך קצר

הקלטת שיחות קוליות, בין אם במהלך שיחת טלפון או כהקלטה פרונטלית דרך אפליקציית הרשמקול, הפכה לכלי שימושי עבור רבים – למטרות תיעוד, זיכרון או עניינים מקצועיים. עם זאת, חשוב להבין כיצד הקלטות אלו נשמרות, כיצד ניתן לגשת אליהן ומהם ההבדלים בין מערכות ההפעלה אנדרואיד ואייפון.

להמשך קריאה »
הדם אותו דם, ההבדל הוא באדם.
מאמרים

הדם אותו דם, ההבדל הוא באדם.

האם יתקבל על הדעת, כי מניעים זרים הם אלה שיובילו וישפיעו על פענוח זירת רצח ועל כך שכיווני חקירה ברורים כל כך יזנחו ולא יבדקו כלל וכל זאת רק בכדי להימנע מהאפשרות לגלות בסופו של יום את שהיה ברור כל כך?
מאמר מאת: דורון בלדינגר, ערב פסח תשע"ג

להמשך קריאה »