דילוג לתוכן

רצח תאיר ראדה – מה באמת קרה ב-6 בדצמבר 2006 ?

24/12/2009

מי רצח אותך תאיר?
האם רומן זדורוב הוא הרוצח האמיתי? או שאולי הרוצח עדין מסתובב חופשי?
הסיפור האמיתי שמאחורי חקירת הרצח והשאלות הקשות שעולות ממנה.

להמשך קריאה לחצו כאן

מאמרים נוספים

יעוץ והדרכה
תחומי מומחיות

יעוץ והדרכה לפתרונות טכנולוגיים

א. יעוץ טכני ופתרונות יצירתיים בהגדרת מערכי צילום והקלטה, מערכות טמ"ס ואבטחה (וידאו וסאונד) הכוללות מצלמות גלויות וסמויות, מקרופוני שטח ומערכות הקלטה.
ב. יעוץ והדרכה בענייני הקלטות סאונד כולל סימולציות תישאול ומשחק תפקידים במהלך שיחה, על מנת למקסם את תוצאות הלקוח הן בשמירה על דיסקרטיות והן בהשגת המידע.

להמשך קריאה »
הדם אותו דם, ההבדל הוא באדם.
מאמרים

פטירתו של החוק בישראל

26/05/2011

לאחר כשלושה חודשים, בג"צ החליט לדחות את העתירה שהוגשה בעניין תיק הרצח של תאיר ראדה ז"ל, למרות שבפועל לא הפרקליטות ולא בג"צ מצאו לנכון להשיב לגופו של עניין על אף אחת מהטענות הרבות שעלו בעתירה.

להמשך קריאה »
פענוח תאונות מתיעוד והפקת סרט שיחזור
תחומי מומחיות

פענוח תאונות מתיעוד

פענוח וניתוח צילומי זירת תאונה (תאונות דרכים, תאונות עבודה, חבלות וכדומה)…
עפ"י הממצאים שתועדו ע"י המז"פ המשטרתי, או כפי שמצויים בחומר ראיות אשר הוגש בתיק בית המשפט. ניתן ללמוד ולנתח את זירת התאונה מהתיעוד הקיים. ניתוח זה יביא לידי הבנת המתרחש וישמש לצורכי קידום תהליכי חקירה ו/או בדיקת טענות הצדדים במשפט. כשנדרש, ניתן גם לתעד צילום שחזור לצורך המחשת וחידוד תוצאות הבדיקה.

להמשך קריאה »